Yeşilçevre Çukurtaş İlkokulu

Vizyon: Akademik ve bireysel gelişimlerini tamamlamış, genç, dinamik, bilim ve teknoloji ışığında ilerleyen öğrenciler yetiştirerek bölgemizin en iyi okullarından biri olmaktır.

Misyon: Bilgili, becerikli ve kendine güvenen, olayları sorgulayabilen, bilgili, üreten, kendi ve sosyal çevresiyle barışık, hayal gücüne sahip, benlik duygusu gelişmiş, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, teknolojik gelişmeleri takip edip bunu en iyi şekilde kullanılabilen bireyler yetiştirebilmektir.

Başarılar: ...

Saatler: 08.30-14.30
Isınma: Soba
Yabancı Dil: yok
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://772204.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLÇEVRE KÖYÜ ÇUKURTAŞ MEZRASI ÇUKURTAŞ KÜME EVLERİ NO 19A BAYKAN / SİİRT

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Özel taksi iletişim sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Baykan merkeze 8 km Veysel Karani Beldesine 5 km uzaklıktadır.